Divulgatiu
La barca de l'Andreu | Musclo i ostra del delta de l'Ebre
2015 | 25min

INFORMACIÓ

Al delta de l’Ebre, la mescla d'aigües dolces i salades és ideal per al cultiu del musclo i l’ostra. Andreu Carranza coneix, en aquest nou episodi de 'La barca de l'Andreu,' l’aqüicultura a la badia dels Alfacs amb Gerardo Bonet, gerent de la Federació de Promotors de Mol·luscos del delta de l’Ebre (Fepromodel), i Miguel Carles, president de l'entitat. L’avi Agustí, estimat productor de la zona, mostra i reivindica la qualitat de l’ostra autòctona. Joan Alcalà, d’explotacions marines El Fangar, explica com obrir correctament una ostra. També veiem com les visites i les degustacions de musclo i ostra ja són el principal reclam turístic de Sant Carles de la Ràpita a la ruta de les muscleres amb Albert Grasa, promotor de Musclàrium, i Jordi López, gerent de l’Estació Nàutica La Ràpita. Tot amanit amb l’humor d'El Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries.

Tot això, al programa sobre l'ofici de la pesca i la cultura pesquera de Canal TE i La Xarxa.