Divulgatiu
La barca de l'Andreu | Peix blau de Tarragona
2015 | 25min

INFORMACIÓ

A 'La barca de l'Andreu', parlem de sardina, seitó, verat, sorell, bis i boga, les espècies reconegudes com a Marca Q de qualitat Peix Blau de Tarragona. El primer peix de tot el Mediterrani amb aquesta distinció que permet diferenciar el producte al mercat. Andreu Carranza ens apropa la iniciativa el president de l’Agrupació de Peix Blau deTarragona, Agustí Rillo. De la venda de peix blau ens en parla Carles Vidal, comercialitzador històric de la Confraria de Pescadors de Tarragona. Sortim de pesca amb Miquel Brull, patró de la barca Hermanos Brull. Degustem la millor sardina amb Josep Tules ‘Pitu mosquits’, pescador jubilat i tota una personalitat al barri del Serrallo de Tarragona. I recordem el passat romà mariner des del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Tot això, al programa sobre l'ofici de la pesca i la cultura marinera de Canal TE i La Xarxa.