INFORMACIÓ
A 'La barca de l'Andreu', tastem l'escamarlà, un producte molt apreciat a Catalunya des de mitjans del segle passat. Una de les confraries dedicades a la seva pesca és la de Roses, una agrupació que ha sabut adaptar-se als nous temps amb diferents iniciatives. Andreu Carranza parla amb el president de la Confraria de Pescadors de Roses, Antoni Abad, fa de cicerone per mostrar els racons del port pesquer del municipi. Un d'ells és la planta d’embassament de peix que la mateixa confraria ha ideat. A més, visitem una barca museu plena d’aventures amb el seu antic propietari, Antoni Falcó. Entrem a la cuina del restaurant Santa Llúcia per degustar escamarlans amb el xef Guillem Casamitjana. Tot plegat sense oblidar l’humor mariner dels Quicos.
Tot això, al programa sobre l'ofici de la pesca i la cultura marinera de Canal TE i La Xarxa.
Tot això, al programa sobre l'ofici de la pesca i la cultura marinera de Canal TE i La Xarxa.