INFORMACIÓ
A 'Qui cuina avui?' ens traslladem a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, per les festes de Nadal. Des d'allà expliquem tot el que passarà a Catalunya el 2025, durant la Regió Mundial de la Gastronomia. La xef Núria Bonet, de Ca la Núria de Bellver de Cerdanya, ens cuina una terrina festiva amb un pollastre de qualitat: el que ens porta Jonathan Querol, de l’empresa avícola ebrenca Padesa. La música i les nadales també tenen nom propi, amb el músic Ramon Mirabet, que just aquest 2025 presenta el seu cinquè àlbum d’estudi. Pel que fa a l’avançament dels actes de la Regió Mundial, la gerent del projecte, Dèlia Perpinyà, i el president de l’Acadèmia Catalana de la Gastronomia i la Nutrició, Carles Vilarrubí, ens en donen tots els detalls. Bons festes i bons aliments!
Tot això, al programa gastronòmic de Canal TE i La Xarxa.
Tot això, al programa gastronòmic de Canal TE i La Xarxa.