INFORMACIÓ
Al '+ Xarxa + Sostenibilitat' estem segures que heu sentit a parlar dels coberts de plàstic d’un sol ús i del seu impacte al medi ambient, però i si hi ha una alternativa que no només és sostenible, sinó també deliciosa? Descobrim els utensilis sostenibles, una iniciativa que ens permet gaudir del menjar fins a l’última mossegada. Ens visita Laura Gispert, fundadora de Voilà, una empresa que comercialitza coberts comestibles, amb els quals ofereix una alternativa sostenible als coberts de plàstic d'un sol ús. Amb ella parlem de l’impacte positiu de reduir plàstics en les nostres accions quotidianes. Judit Vallès ens porta fins al Tibidabo, un dels llocs que ha implementat en la seva restauració la iniciativa dels coberts sostenibles. I, com cada setmana, tenim Alfred Rodríguez Picó explicant-nos els esdeveniments meteorològics més destacats dels darrers dies i la previsió del temps per a la propera setmana. Acabem, com sempre, amb el nostre consell sostenible: aprenem a fer d’un pot de vidre reciclat un element decoratiu.
'+ Xarxa + Sostenibilitat' és un magazín divulgatiu sobre els desafiaments ambientals coproduït per ETV i La Xarxa.
'+ Xarxa + Sostenibilitat' és un magazín divulgatiu sobre els desafiaments ambientals coproduït per ETV i La Xarxa.